Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Granada, Spania! Aici gasesti date generale Granada precum: istorie Granada, clima Granada si economie Granada. Rubrica stiati ca Granada contine curiozitati si lucruri interesante despre Granada. Daca esti in cautare de cazare in Granada, poti verifica sectiunea de hoteluri Granada pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Granada este completat de colectia de harti turistice Granada, evenimente si obiective turistice Granada, restaurante Granada, baruri Granada, magazine Granada si activitati Granada.

Vezi harta interactiva Granada, Spania

Granada, Spania

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Sevilia poate avea pasiunea si Córdoba un farmec medieval, dar Granada are un avantaj. Cei mai multi vizitatori se concentreaza exclusiv pe magnificul Alhambra, dar daca explorati mai mult, veti descoperi orasul din Andalucía cel mai tineresc, cu o cultura de ‘tapas gratuit’, cu baruri inovatoare si intimul flamenco.

Aici, trecutul islamic se simte recent, dat fiind ca musulmanii nord-africani reprezinta aproximativ 10% din populatie; exista chiar si o moschee moderna in cartierul medieval Albaicin. Si, desi Granada este o zona alpina, cu varfurile inzapezite Sierra Nevada uimitor de aproape, ati putea merge, la fel de usor, sa inotati in mare, in jos pe coasta in timpul zilei si sa aveti timp va intoarceti pentru a va bucura de viata de noapte a orasului.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere