Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Madrid, Spania! Aici gasesti date generale Madrid precum: istorie Madrid, clima Madrid si economie Madrid. Rubrica stiati ca Madrid contine curiozitati si lucruri interesante despre Madrid. Daca esti in cautare de cazare in Madrid, poti verifica sectiunea de hoteluri Madrid pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Madrid este completat de colectia de harti turistice Madrid, evenimente si obiective turistice Madrid, restaurante Madrid, baruri Madrid, magazine Madrid si activitati Madrid.

Vezi harta interactiva Madrid, Spania

Madrid, Spania

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Capitala Spaniei si un centru turistic, Madrid-ul este un oras aglomerat, dar niciodata prea ocupat pentru a-si distra si uimi turistii veniti de peste mari si tari. Muzee, matadori macho, palate si gradini regale – Madrid-ul este asezat pitoresc pe malurile raului Manzaneres si reprezinta poarta de acces catre Europa Mediteraneana.

Oferiti-va o experienta culturala remarcabila vizitand faimosul Museum Mile din Madrid, sau distrati-va ca niciodata cu spectacolele pline de actiune din ringul de tauri Las Ventas – Madrid-ul va va invalui cu farmecul si energia sa neincetata, indiferent de preferinte.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere