Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Sevilla, Spania! Aici gasesti date generale Sevilla precum: istorie Sevilla, clima Sevilla si economie Sevilla. Rubrica stiati ca Sevilla contine curiozitati si lucruri interesante despre Sevilla. Daca esti in cautare de cazare in Sevilla, poti verifica sectiunea de hoteluri Sevilla pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Sevilla este completat de colectia de harti turistice Sevilla, evenimente si obiective turistice Sevilla, restaurante Sevilla, baruri Sevilla, magazine Sevilla si activitati Sevilla.

Vezi harta interactiva Sevilla, Spania

Sevilla, Spania

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Sevilia, un oras faimos pentru portocalele sale deosebite, este unul din orasele cele mai incantatoare din Europa. Acest oras a fost odata fortareata imperiului musulman al maurilor din Spania. Sevilia este un oras cu moschei vechi, biserici medievale, parcuri linistite si dansatori de flamenco. Sevilla, cum o numesc spaniolii, este materialul din care sunt fabricate legendele… din tigani si mantii elegante… din Barbierul din Sevilla … Don Juan si Carmen.

Sevilia este un oras romantic, celebrat prin cantec, dans si literatura. Sevilia este una dintre destinatiile turistice din Spania cele mai populare. Fie ca sunteti in cautare de divertisment sau frumusete arhitecturala, arta traditionala sau o bucatica ‘tipica’ de Spania – acesta este locul unde veti gasi un amestec incantator.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere