Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Toledo, Spania! Aici gasesti date generale Toledo precum: istorie Toledo, clima Toledo si economie Toledo. Rubrica stiati ca Toledo contine curiozitati si lucruri interesante despre Toledo. Daca esti in cautare de cazare in Toledo, poti verifica sectiunea de hoteluri Toledo pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Toledo este completat de colectia de harti turistice Toledo, evenimente si obiective turistice Toledo, restaurante Toledo, baruri Toledo, magazine Toledo si activitati Toledo.

Vezi harta interactiva Toledo, Spania

Toledo, Spania

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Desi este una dintre cele mai mici din capitalele de provincie din Spania, Toledo se contureaza in istoria natiunii si a constiintei ca un centru religios, bastion al bisericii spaniole, si candva un simbol al unei societati multiculturale medievale. Astazi, Orasul Vechi este un tezaur de biserici, muzee, sinagogi si moschei intr-un labirint de strazi inguste, piete si curti interioare, situat intr-un cadru nobil deasupra Río Tajo. Farmecul orasului Toledo, si apropierea sa de Madrid, inseamna ca devine foarte aglomerat de turisti in timpul zilei. Incercati sa stati pana seara, cand orasul revine localnicilor iar strazile capata un aer din alta lume, relaxant.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere