Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Valencia, Spania! Aici gasesti date generale Valencia precum: istorie Valencia, clima Valencia si economie Valencia. Rubrica stiati ca Valencia contine curiozitati si lucruri interesante despre Valencia. Daca esti in cautare de cazare in Valencia, poti verifica sectiunea de hoteluri Valencia pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Valencia este completat de colectia de harti turistice Valencia, evenimente si obiective turistice Valencia, restaurante Valencia, baruri Valencia, magazine Valencia si activitati Valencia.

Vezi harta interactiva Valencia, Spania

Valencia, Spania

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Valencia este cuibarita in mijlocul uneia din cele mai frumoase regiuni istorice ale Spaniei. Aceasta este o zona cu asezari romane vechi si plantatii de portocali, marginita de apele albastre ale Mediteranei. Valencia este o destinatie placuta de vizitat, pentru a incerca minunata paella si pentru excursii atat spre zona rurala pitoareasca de pe continent cat si catre insulele Baleare din Mediterana.

Parti din orasul vechi, cu a sa arhitectura baroca, sunt fermecatoare. Muzeele din Valencia sunt printre cele mai bune din regiune. Orasul in sine este destul de aglomerat – un exemplu de urbanizare moderna; dar exista si o multime de locuri fermecatoare care va va face vizita interesanta. Puneti-va Valencia in itinerariu si veti simti adevarata Spanie mediterana – cu portocale si lamai, cu vin si fructe de mare, cu fieste si plaje insorite.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Valencia ,este orasul care are toate ingredientele pentru o vacanta de vis:un centru istoric incarcat cu monumente,natura in Bioparc si Marina,arhitectura de calibru pe fiecare strada,un Oras al Artei si Stiintelor,o clima placuta si gastronomie pe masura.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere