Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Ibiza, Spania! Aici gasesti date generale Ibiza precum istorie Ibiza, geografie Ibiza, clima Ibiza, cultura Ibiza si economie Ibiza. Rubrica stiati ca Ibiza contine curiozitati si lucruri interesante despre Ibiza, Spania. Daca esti in cautare de cazare in Ibiza, poti verifica sectiunea de hoteluri Ibiza pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Ibiza este completat de colectia de evenimente si obiective turistice Ibiza, restaurante Ibiza, baruri Ibiza, magazine Ibiza si activitati Ibiza.

Vezi harta interactiva Ibiza, Spania

Ibiza, Spania

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Sa mergem la Ibiza sa petrecem!…este indemnul multor melodii cunoscute. Cu cele mai bune plaje si cluburi de noapte, Ibiza este o insula perfect pentru relaxare si petrecere. Ibiza este o insula din Marea Mediterana situata la 90 de kilometri de coasta Spaniei continentale si face parte din Insulele Baleare. Este o insula ideala pentru cei ce iubesc natura si marea. Peisajul uimitor, plajele superbe si micile golfuri atrag un numar mare de turisti an de an.

Ibiza este cea mai extrema insula, in ceea ce priveste peisajul si vizitatorii. Grecii numesc Ibiza si Formentera Islas Pitiusas (insulele cu pini). Relieful este dur si stancos, cu putine precipitatii pe an. Alaturi de pini, aici se mai gasesc masline, smochine si migdale. Probabil surprinzator, dar jumatate din insula este inca virgina, acoperita de paduri dese.

Plajele Ibizei si atitudinea relaxata au devenit pentru prima data cunoscute in perioada de flower-power din anii 1960 – in timpul in care nord-americanii faceau acelasi lucru in California. E greu de crezut ca in 1956 pe insula erau inregistrate decat 12 masini. Initial o destinatie pentru hipioti, acum Ibiza si cei 111.000 de locuitori ai sai urmaresc cum, vara de vara, mai mult de 4 milioane de turisti le invadeaza insula. Aici este locul de nastere al muzicii rave si tot aici se gasesc cele mai faimoase cluburi ale Spaniei si probabil ale lumii.

Asa ca daca auziti chemarea Ibizei, faceti-va bagajele si duceti-va! Insula va va vraji simturile, oferindu-va vacanta vietii!

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere


Oferte turistice Ibiza