Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Tenerife, Spania! Aici gasesti date generale Tenerife precum istorie Tenerife, geografie Tenerife, clima Tenerife, cultura Tenerife si economie Tenerife. Rubrica stiati ca Tenerife contine curiozitati si lucruri interesante despre Tenerife, Spania. Daca esti in cautare de cazare in Tenerife, poti verifica sectiunea de hoteluri Tenerife pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Tenerife este completat de colectia de evenimente si obiective turistice Tenerife, restaurante Tenerife, baruri Tenerife, magazine Tenerife si activitati Tenerife.

Vezi harta interactiva Tenerife, Spania

Tenerife, Spania

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Tenerife este cea mai mare si cea mai cunoscuta dintre Insulele Canare, avand peste 10 milioane de vizitatori pe an. Tenerife este probabil unul din ultimele paradisuri din Europa. Pe insula intalnesti paduri luxuriante, fauna si flora exotica, deserturi, munti, vulcani, linii de coasta incredibil de frumoase si plaje spectaculoase. Tenerife se uita de sus la insulele vecine datorita muntelui Pico del Teide, care, la 3718 metri este cel mai inalt varf din Spania si al treilea cel mai inalt vulcan din lume. Este inconjurat de peisaj rupt parca de pe Luna, cu formatiuni de stanca si culori intense vulcanice. Este un loc ideal pentru o plimbare.

O zona saraca in trecut, specializata in cultivarea bananelor, Tenerife a fost adusa la standardele de trai europene o data cu sosirea transportului aerian din anii 1960 care a adus milioane de turisti in fiecare an. De-a lungul deceniilor, s-au construit multe cladiri, complexuri si hoteluri, iar acum unele zone sunt foarte urbanizate.

Dar Tenerife este destul de diversa pentru a va oferi si o experienta canara autentica. Cu cat va indepartati mai mult de resorturile de lux din sud-vestul insulei, cu atat veti gasi mai putini turisti. Spre exemplu, capitala Santa Cruz de Tenerife este un oras fermecator in absenta autocarelor pline de turisti care fac poze neincetat, dar devine destul de aglomerat in perioada Carnavalului, cand fiesta de aici este intrecuta doar de Carnavalul de la Rio. Nu se poate spune acelasi lucru si despre Los Cristianos, Playa de Las Américas si Costa Adeje unde abunda luminile de neon si turistii nordici arsi de soare pe nisipurile albe sclipitoare ale statiunilor. In contrast, Parque Nacional del Tide din centru ofera un pic mai mult spatiu de respirat, cel putin dupa standardele din Tenerife.

Sa pui placerea inainte afacerilor este o calitate atractiva a tenerifenilor. Aici gasesti multe optiuni pentru a te distra pe timpul noptii, de la baruri pana la discoteci cu Dj-i internationali si petreceri cu spuma.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere


Oferte turistice Tenerife