Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Chicago, Statele Unite ale Americii! Aici gasesti date generale Chicago precum: istorie Chicago, clima Chicago si economie Chicago. Rubrica stiati ca Chicago contine curiozitati si lucruri interesante despre Chicago. Daca esti in cautare de cazare in Chicago, poti verifica sectiunea de hoteluri Chicago pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Chicago este completat de colectia de harti turistice Chicago, evenimente si obiective turistice Chicago, restaurante Chicago, baruri Chicago, magazine Chicago si activitati Chicago.

Vezi harta interactiva Chicago, Statele Unite ale Americii

Chicago, Statele Unite ale Americii

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Un orizont spectaculos, o scena de arte vibranta, diversitate etnica extraordinara, oportunitati de afaceri excelente – Chicago le are pe toate si mult mai multe. Unul din marile orasele ale Statelor Unite ale Americii, Chicago este o oda pentru arhitectura moderna cu ale sale cladiri spectaculoase. Orasul este, de asemenea, inradacinat in trecutul tarii, servind ca legatura dintre civilizata Coasta de Est si frontiera Vestului Salbatic.

Chicago are multe de oferit in ceea ce priveste actiunea sportiva – echipa de baschet Chicago Bulls, echipa de baseball Chicago Cubs si echipa de fotbal american Chicago Bears ofera intotdeauna spectacole sportive minunate. Acest oras este un adevarat amestec de comunitati multietnice, de la chinezi pana la greci, de la polonezi pana la italieni, de la evrei pana la nemti, de la indieni pana la irlandezi – toti aflati aici in cautarea visului american.

Mergeti si explorati acest oras vibrant cu alea sale nenumarate baruri si cluburi de noapte si infruptati-va din acest cocktail cultural.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere