Bine ai venit pe pagina de ghid turistic San Francisco, Statele Unite ale Americii! Aici gasesti date generale San Francisco precum: istorie San Francisco, clima San Francisco si economie San Francisco. Rubrica stiati ca San Francisco contine curiozitati si lucruri interesante despre San Francisco. Daca esti in cautare de cazare in San Francisco, poti verifica sectiunea de hoteluri San Francisco pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic San Francisco este completat de colectia de harti turistice San Francisco, evenimente si obiective turistice San Francisco, restaurante San Francisco, baruri San Francisco, magazine San Francisco si activitati San Francisco.

Vezi harta interactiva San Francisco, Statele Unite ale Americii

San Francisco, Statele Unite ale Americii

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Asigurati-va ca purtati flori in par atunci cand vizitati acest oras boem si plin de viata, care este San Francisco. Orasul hipiotilor si al copiilor din flori ai anilor 60, San Francisco nu seamana cu niciun oras pe care l-ati mai vizitat. Fiecare colt si intersectie din acest oras este precum intr-un labirint – dupa fiecare colt se afla cate ceva nou si interesant. Multiculturalismul orasului, atitudinea sa libera, notorietatea sa de-a lungul timpului si efervescenta pura din celebrarea vietii este ceea ce face din San Francisco un loc unic.

Nu mergeti la San Francisco daca va place conventionalul si rigoarea. Vizitati San Francisco daca vreti sa evadati si sa va amestecati printre alte suflete eliberate!

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere