Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Washington, Statele Unite ale Americii! Aici gasesti date generale Washington precum: istorie Washington, clima Washington si economie Washington. Rubrica stiati ca Washington contine curiozitati si lucruri interesante despre Washington. Daca esti in cautare de cazare in Washington, poti verifica sectiunea de hoteluri Washington pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Washington este completat de colectia de harti turistice Washington, evenimente si obiective turistice Washington, restaurante Washington, baruri Washington, magazine Washington si activitati Washington.

Vezi harta interactiva Washington, Statele Unite ale Americii

Washington, Statele Unite ale Americii

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Washington DC, mandra capitala a superputerii lumii, prezinta realizarile unei natiuni. Un oras care doreste sa-si pastreze amintirile in nenumaratele sale memoriale si monumente, biblioteci si muzee.

Washington vibreaza pe…dealul Capitoliului, zonele istorice din Georgetown, Dupont Circle cu cultura sa artistica, hip-hop-ul din cartierul Adams Morgan si ghetourile prea reale. Daca sositi in Washington prin Union Station, veti fi intampinati imediat de inevitabila aura de putere. Cladirile extrem de impresionante sunt desenate in stil greco-roman. Veti observa instant reperele pe care parintii orasului le-au avut in minte atunci cand si-au imaginat DC ca pe un oras de panorame splendide. Grandoarea bulevardelor largi si a zonelor rezidentiale elegante ascunde saracia tot mai mare a celor fara adapost.

Si daca aceste imagini ale Washingtonului va bantuie, nu uitati de cealalta fata a orasului, cea citita si elevata, care triumfa inevitabil si va va lasa cu amintiri ale grandorii.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere