Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Goteborg, Suedia! Aici gasesti date generale Goteborg precum: istorie Goteborg, clima Goteborg si economie Goteborg. Rubrica stiati ca Goteborg contine curiozitati si lucruri interesante despre Goteborg. Daca esti in cautare de cazare in Goteborg, poti verifica sectiunea de hoteluri Goteborg pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Goteborg este completat de colectia de harti turistice Goteborg, evenimente si obiective turistice Goteborg, restaurante Goteborg, baruri Goteborg, magazine Goteborg si activitati Goteborg.

Vezi harta interactiva Goteborg, Suedia

Goteborg, Suedia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Sediu al companiei Volvo si un important centru de productie pentru rulmenti cu bile si hartie, Gothenburg sau Goteborg este al doilea cel mai mare oras din Suedia. Este un oras al parcurilor si gradinilor, al zecilor de muzee si al unei prietenii specifice, care te inconjoara peste tot.

Numerosi suedezi considera Goteborg un oras mult mai cald si mai fericit decat Stockholm si este cu siguranta un loc pe care calatoriii ar trebui sa-l viziteze. Ceea ce-l face si mai atractiv este faptul ca se afla in imediata apropiere a unora din cele mai cunoscute statiuni de litoral ale Suediei – ‘Riviera Suedeza’ este situata la nord de Goteborg si reprezinta o baza convenabila pentru explorarea micilor sate pescaresti pitoresti de-a lungul coastei.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere