Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Malmo, Suedia! Aici gasesti date generale Malmo precum: istorie Malmo, clima Malmo si economie Malmo. Rubrica stiati ca Malmo contine curiozitati si lucruri interesante despre Malmo. Daca esti in cautare de cazare in Malmo, poti verifica sectiunea de hoteluri Malmo pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Malmo este completat de colectia de harti turistice Malmo, evenimente si obiective turistice Malmo, restaurante Malmo, baruri Malmo, magazine Malmo si activitati Malmo.

Vezi harta interactiva Malmo, Suedia

Malmo, Suedia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Al treilea cel mai mare oras al Suediei, Malmo este capitala regiunii Skane si unul din cele mai incantatoare orase ale tarii. Situat pe cealalta parte a stramtorii Oresund (Sunetul) fata de Copenhaga, capitala Danemarcei, Malmo s-a dezvoltat pentru prima data in Evul Mediu, iar multe din strazile pietruite ale orasului, parcurile, canalele si casele pitoresti din lemn dateaza din secolele 16 si 17.

Desi este un important centru industrial (industria din Malmo variaza de la procesarea alimentelor pana la constructiile navale), precum si un nod major de transport, Malmo a reusit sa-si pastreze mare parte din farmecul sau medieval. Pietele si strazile sale sunt, in mare masura, pietonale, iar orasul este impanzit de cladiri vechi – biserici, case, chiar si un castel – care sporesc senzatia de oras vechi.

Daca sositi in Suedia cu feribotul, de la Copenhaga, atunci probabil Malmo va fi primul port pe care il veti vedea – si ce modalitate mai buna poate fi de a incepe un tur al Suediei? Este un oras primitor si prietenos care va va cuceri cu siguranta inima!

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere