Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Bangkok, Thailanda! Aici gasesti date generale Bangkok precum: istorie Bangkok, clima Bangkok si economie Bangkok. Rubrica stiati ca Bangkok contine curiozitati si lucruri interesante despre Bangkok. Daca esti in cautare de cazare in Bangkok, poti verifica sectiunea de hoteluri Bangkok pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Bangkok este completat de colectia de harti turistice Bangkok, evenimente si obiective turistice Bangkok, restaurante Bangkok, baruri Bangkok, magazine Bangkok si activitati Bangkok.

Vezi harta interactiva Bangkok, Thailanda

Bangkok, Thailanda

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Aglomeratul Bangkok, capitala Thailandei, este un oras vibrant si exuberant, cu o infectioasa joie de vivre. Cosmopolit si fermecator, Bangkok reprezinta latura moderna a Asiei, cu o retea de autostrazi suspendate, trafic bara la bara, reclame luminoase si mall-uri pline de cumparatori. Bangkok este un oras in permanenta miscare – dar uitati-va dupa colt si veti vedea o bucatica din vechiul Siam, cu ale sale palate si temple frumoase si ornamentate, cu strazile sale secundare si zonele sale rezidentiale linistite, cu casele sale situate in gradini frumos amenajate, cu altarele sale budiste cu esarfe din matase alba legandu-se in briza blanda. Si prin mijocul acestora curge raul Chao Phraya, atat o linie a vietii, cat si un stil de viata plin de activitati in numeroasele sale klong-uri.

Totul contribuie la personalitatea distincta a Bangkokului, care sintetizeaza tot ceea ce este specific ‘Thai’ – ospitalitate, frumusete, culoare, zgomot.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere