Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Tunisia! Aici gasesti date generale Tunisia precum istorie Tunisia, geografie Tunisia, clima Tunisia, cultura Tunisia si economie Tunisia. In sectiunea sfaturi de calatorie Tunisia gasesti recomandari emise de Ministerul Afacerilor Externe, care se pot dovedi utile in timpul vacantei in Tunisia. Merita sa verifici si informatiile turistice Tunisia: bucataria din Tunisia, societatea din Tunisia, cand sa vizitati Tunisia si shopping in Tunisia. Rubrica stiati ca Tunisia contine curiozitati si lucruri interesante despre Tunisia. Daca esti in cautare de cazare in Tunisia, poti verifica sectiunea de hoteluri Tunisia pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Tunisia este completat de colectia de harti turistice Tunisia, evenimente si obiective turistice Tunisia, restaurante Tunisia, baruri Tunisia, magazine Tunisia si activitati Tunisia.

Vezi harta interactiva Tunisia

Tunisia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Steag Tunisia

Ape adanci si albastre ale Mediteranei, stanci abrupte, cer insorit si orase vechi cu piete exotice pline de magia noptilor arabe – covoare, parfumuri, tamaie, mirodenii, cupru si arama, aur si argint. Un popor cald si primitor care traieste in inima Mediteranei, a carui civilizatie si cultura s-a dezvoltat si a crescut cu influente atat din est cat si din vest – de la fenicieni la romani, bizantini, arabi, otomani, turci si francezi; o tara splendida, cu un patrimoniu de ruine punice si romane si orase medievale.

O tara care face parte din lumea araba, dar care se evidentiaza prin perspectiva sa liberala. Asa ca mergeti in Tunisia – cel mai mic stat magrebian atrage milioane de turisti pe plajele sale insorite, in orasele legendare si ruinele antice.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere