Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Bergama, Turcia! Aici gasesti date generale Bergama precum: istorie Bergama, clima Bergama si economie Bergama. Rubrica stiati ca Bergama contine curiozitati si lucruri interesante despre Bergama. Daca esti in cautare de cazare in Bergama, poti verifica sectiunea de hoteluri Bergama pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Bergama este completat de colectia de harti turistice Bergama, evenimente si obiective turistice Bergama, restaurante Bergama, baruri Bergama, magazine Bergama si activitati Bergama.

Vezi harta interactiva Bergama, Turcia

Bergama, Turcia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Bergama, un oras de piata linistit, este succesorul modern a candva puternicului oras antic Pergam. Spre deosebire de Efes, care este plin de turisti pe tot parcursul anului, Pergam este, in mare parte, o splendoare clasica, linistita. Cei care il viziteaza devin invariabil indragostiti de accesul lejer la Asclepion, centrul medical eminent al Romei antice, si uimitoarea Acopola, accesibila usor cu telecabina.

Pe acest loc a existat un oras inca din vremuri troiene, dar anii de glorie ai orasului Pergam au fost in perioada dintre Alexandru cel Mare si dominatia romana in toata Asia Mica, atunci cand era unul din cele mai bogate si mai puternice mici regate din Orientul Mijlociu. Bergama a fost inscrisa pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO in iunie 2014, fiind al 999-lea sit din lume si al 14-lea din Turcia.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere