Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Kusadası, Turcia! Aici gasesti date generale Kusadası precum: istorie Kusadası, clima Kusadası si economie Kusadası. Rubrica stiati ca Kusadası contine curiozitati si lucruri interesante despre Kusadası. Daca esti in cautare de cazare in Kusadası, poti verifica sectiunea de hoteluri Kusadası pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Kusadası este completat de colectia de harti turistice Kusadası, evenimente si obiective turistice Kusadası, restaurante Kusadası, baruri Kusadası, magazine Kusadası si activitati Kusadası.

Vezi harta interactiva Kusadası, Turcia

Kusadası, Turcia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Kusadasi – ‘Insula Pasarii’ – este cea mai populara statiune turceasca de la Marea Egee. Pana acum douazeci de ani, acesta a fost un mic sat de pescari, acum este un centru turistic renumit cu numeroase magazine, un port de agrement frumos si piata centrala pitoreasca in zona pietonala.

Kusadasi este construit pe locul orasului antic Neapolis si, in decursul istoriei sale, a fost cunoscut cu acest nume, dar si sub numele de Noul Efes si Scala Nuova. Prin secolul al 15-lea, orasul a fost guvernat de comerciantii din Genova si Venetia iar turcii l-au cucerit in anul 1413. Astazi, Kusadasi este unul din centrele de vacanta cele mai sofisticate din Turcia; un loc perfect pentru vacanta cu plajele sale cu nisip si apa sticloasa. Contrastul vietii animata de vacanta, cu linistea ruinelor antice, creeaza o atmosfera speciala a orasului.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere