Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Selcuk, Turcia! Aici gasesti date generale Selcuk precum: istorie Selcuk, clima Selcuk si economie Selcuk. Rubrica stiati ca Selcuk contine curiozitati si lucruri interesante despre Selcuk. Daca esti in cautare de cazare in Selcuk, poti verifica sectiunea de hoteluri Selcuk pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Selcuk este completat de colectia de harti turistice Selcuk, evenimente si obiective turistice Selcuk, restaurante Selcuk, baruri Selcuk, magazine Selcuk si activitati Selcuk.

Vezi harta interactiva Selcuk, Turcia

Selcuk, Turcia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Selcuk (Sf Ioan Teologul pe numele grecesc) este un oras in districtul Selçuk din provincia Izmir din Turcia, situat la doi kilometri nord-est de orasul antic Efes. In secolul al 14-lea a fost capitala Emiratului Aydin. Sub Imperiul Otoman, a fost cunoscut sub numele de Ayasoluk. In anul 1914, acesta a fost redenumit dupa selgiucizii turci. Selcuk este unul dintre cele mai vizitate destinatii turistice in Turcia, cunoscut pentru apropierea sa de orasul vechi Efes, Casa Fecioarei Maria si operele de arta ale selgiucizilor.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere