PortalTurism.com este un site cuprinzator creat pentru a oferi informatii calatorilor inainte de a pleca la drum si pentru a servi ca o resursa importanta atunci cand sunteti in vacanta. Ne angajam in a va oferi informatii folositoare si idei de vacanta pentru a va ajuta in indeplinirea viselor de calatorie. Va prezentam oferte de sejururi, circuite, croaziere, cazare la hotel sau pensiuni atat in tara cat si in strainatate, ghiduri turistice, calendar de evenimente, lista detaliata cu obiective turistice, stiri din turism si multe altele. De asemenea, pe site-ul nostru aveti cele mai mari sanse de a gasi vacanta perfecta dintre cele mai bune oferte speciale de early booking sau last minute oferite de agentiile de turism colaboratoare.

O evadare intr-o destinatie noua poate fi o aventura sau o pauza de relaxare. Pentru multi oameni poate fi un pas catre un teritoriu strain si locuri necunoscute. Desi de multe ori asta e si scopul calatoriei, cu un pic de informare inainte de plecare puteti ajunge sa luati cele mai bune decizii. Veti putea sa va decideti mai usor unde sa mergeti si ce trebuie sa vizitati atunci cand ajungeti la destinatie iar per total veti fi mai pregatiti pentru experienta care va asteapta.

Fie ca sunteti interesati de muzee, arheologie, plaje, drumetii montane, activitati sportive, locuri sacre, istorie, arhitectura, evenimente si festivaluri, frumuseti naturale, turism balnear sau croaziere relaxante, PortalTurism.com este ghidul dumneavoastra! Vacanta ta e aici!