Accesul pe pagina de internet www.PortalTurism.com precum si utilizarea sa sunt guvernate de anumiti termeni si conditii, precum si de orice alte legi si reglementari aplicabile in acest sens. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui website sunteti de acord cu termenii si conditiile specificate mai jos. www.PortalTurism.com isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze Termenii si Conditiile in orice moment, fara a anunta in prealabil utilizatorii. Ne rezervam de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al siteului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest site si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii de utilizare, inclusiv modificarile survenite.

Protectia datelor personale

Conform cu cerintele Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, datele personale furnizate de catre utilizatorii website-ului vor fi administrate de www.PortalTurism.com in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate. Aceste date furnizate de catre utilizatori sunt prelucrate pentru a oferi in conditii optime servicii de furnizare bunuri si servicii, servicii de publicitate si servicii de statistica.

La optiunea utilizatorilor, pentru a beneficia de serviciile oferite de catre www.PortalTurism.com, ei furnizeaza date personale pentru a isi crea un cont valabil. In momentul crearii contului, utilizatorii au posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele si serviciile oferite de www.PortalTurism.com prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului. Utilizatorii inteleg si sunt de acord ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa www.PortalTurism.com.

Continutul website-ului www.PortalTurism.com

Design-ul, elementele de grafica, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar sau sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si/sau catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe website, prin newslettere, etc.) apartin www.PortalTurism.com si reprezinta Continutul website-ului. Continutul website-ului, indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale prin afisare pe ecranul unui computer personal sau a unui alt dispozitiv electronic de afisare a unei pagini web si/sau prin imprimare/descarcare, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii.

Orice utilizare a Continutului website-ului de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si in prealabil al www.PortalTurism.com si in conditiile stabilite in mod exclusiv de catre www.PortalTurism.com. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata, facuta pe un site de internet sau in orice alta parte, a Continutului www.PortalTurism.com sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal si necomercial. Continutul acestui website este monitorizat in permanenta impotriva plagiatului cu ajutorul utilitarelor de genul copyscape.com. www.PortalTurism.com isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod aceste prevederi. Cererile de utilizare a Continutului website-ului pot fi facute la adresa de email: [email protected]

Orice utilizator care posteaza in orice mod informatii ori materiale pe www.PortalTurism.com isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor precum si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile publicate si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea www.PortalTurism.com, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Politica noastra este de a respecta toate legile privitoare la proprietatea intelectuala si de a actiona de indata ce suntem instiintati despre orice incalcare a acestora. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul www.PortalTurism.com incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la [email protected] cu urmatoarele informatii: identificarea materialului de pe site-ul nostru ce a incalcat sau a devenit subiectul incalcarii drepturilor de autor; identificarea originalului in cauza; dovada dreptului de proprietate asupra originalului; dovada faptului ca originalul este protejat de drepturi de autor.

Accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis pe serverul pe care este gazduit www.PortalTurism.com. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Limitarea raspunderii

www.PortalTurism.com NU isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe website, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de utilizatorii website-ului. www.PortalTurism.com va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in website si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, www.PortalTurism.com nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de catre partenerii comerciali si/sau de catre utilizatori precum si pentru corectitudinea si exactitatea acestor informatii. In mod expres, utilizatorii website-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere www.PortalTurism.com pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a website-ului.

In cazurile de forta majora, www.PortalTurism.com si operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al www.PortalTurism.com, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele website-ului, erorile de operare, greva etc.

Accesand www.PortalTurism.com, utilizatorul isi asuma intreaga raspundere si scuteste www.PortalTurism.com de si impotriva reclamatiilor datorita tertilor pornite de la utilizarea website-ului si in fata tuturor pierderilor, costurilor, actiunilor, procedurilor, reclamelor, daunelor, cheltuielilor (aici incluzand si costurile si cheltuielile legale), sau raspundere, ce au avut loc sau au fost atribuite in mod direct sau indirect www.PortalTurism.com ca si consecinta a utilizarii website-ului sau a neindeplinirii sau nerespectarii prezentilor termeni si conditii de catre utilizator.

Site-ul www.PortalTurism.com poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte website-uri sau alte resurse. Deoarece www.PortalTurism.com nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca www.PortalTurism.com nu este responsabil de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Litigii

Drepturile si obligatiile utilizatorilor www.PortalTurism.com precum si toate efectele juridice pe care le produc acesti Termeni si Conditii, vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca competenta.