Vizualizezi pagina locatiei de shopping * Mall Ploiesti Shopping Center din Ploiesti, Romania*. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Ploiesti, Romania precum: adresa Mall Ploiesti Shopping Center, program Mall Ploiesti Shopping Center, preturi Mall Ploiesti Shopping Center, localizare pe harta Mall Ploiesti Shopping Center si alte detalii Mall Ploiesti Shopping Center.

  • Locatie: Ploiesti, Prahova, Romania
  • Website: www.mallshoppingcenter.ro
  • Telefon: 0244596161
  • Adresa: Piata Victoriei nr 1, Ploiesti

Amplasat intr-un oras in plina dezvoltare economica, Mall Ploiesti Shopping Center beneficiaza cu succes de traficul deosebit de mare de clienti din centrul orasului, zona denumita chiar “kilometrul 0” al orasului. Proiectul a beneficiat de numeroase procese de modernizare in decursul ultimilor ani si a fost extins in anul 2010 datorita solicitarilor permanente ale clientilor de completare a mixului de chiriasi. Prin aceasta extindere spatiul total oferit spre inchiriere clientilor interesati de amplasarea unui magazin sau reprezentate in centrul orasului este de 8.000 mp.

Mall Ploiesti Shopping Center ofera solutii variate pentru toate genurile de cumparaturi zilnice sau de ocazie avand printre clientii sai nume importante din industria de retail.

Inchiriat in procent de 92% Mall Ploiesti Shopping Center are in medie un trafic de 14.000 vizitatori saptamanal, Clienti ce viziteaza mall-ul in medie de 3-4 ori/saptamana, petrecand aproximativ 2 ore in incinta acestuia.

Spatiile oferite spre inchiriere beneficiaza de toate dotarile necesare desfasurarii oricaror tip de activitati de la retail la producere si comercializare de alimente.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Ploiesti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Mall Ploiesti Shopping Center?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.