Vizualizezi pagina obiectivului turistic Acqua Village din Cecina, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Cecina, Italia precum: adresa Acqua Village, cum ajung la Acqua Village, program Acqua Village, preturi Acqua Village, poze Acqua Village, localizare pe harta Acqua Village si alte detalii Acqua Village.

  • Locatie: Cecina, Toscana, Italia

Parcul acvatic din Cecina este un loc de divertisment pe litoralul toscanez, la Marea Tireniana. Parcul acopera o supratata de 40.000 mp, din care 3.000 mp sunt ocupati de piscine, care ofera atractii acvatice pentru toate gusturile: o laguna, o insula Fun, dispozitive Kamikaze, Anaconda, Twister (instalatie de coborare de la 60 m in intuneric complet) si Surf Hill. Din 2011 locatia dispune de o locatie pentru rafting cu plute de salvare, toate pentru a furniza relaxare si distractie completa.

Acqua Village Cecina dispune de spatii cu cazi de vibromasaj, zone de relaxare, zone de practicare a diverselor sporturi (volei si fotbal pe plaja).Locatia pune la dispozitia turistilor si un restaurant, zone de picnic, sala de jocuri si toate serviciile utile pentru inotatori.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Cecina, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Acqua Village?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.