Vizualizezi pagina obiectivului turistic Agora Antica din Limenas, Grecia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Limenas, Grecia precum: adresa Agora Antica, cum ajung la Agora Antica, program Agora Antica, preturi Agora Antica, poze Agora Antica, localizare pe harta Agora Antica si alte detalii Agora Antica.

  • Locatie: Limenas, Thasos, Grecia

Agora antica din Limenas a fost descoperita in urma sapaturilor efectuate in perioada 1948-1955, de catre o echipa de arheologi francezi. Agora a inceput sa fie construita in secolul 4 i.Hr. si a fost finalizata in secolul 2 i.Hr. si a fost ocupata cu constructii cu caracter religios, comercial si administrativ.

Agora a fost construita in apropierea portului antic si a fost centrul orasului antic Thassos. Acesta a fost centrul comercial, politic si religios al insulei. Trei porti ale pietei vechi asigura accesul la port. Piata in forma dreptunghiulara a fost ocupata cu cladiri religioase ca templele inchinate zeilor: Artemis, Theagenes, Zeus. In apropierea pietei se afla ruinele templelor lui Dionysos (la nord) si Poseidon.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Limenas, Grecia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Agora Antica?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.