Vizualizezi pagina obiectivului turistic Ansamblul Palatului Ghika din Comanesti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Comanesti, Romania precum: adresa Ansamblul Palatului Ghika, cum ajung la Ansamblul Palatului Ghika, program Ansamblul Palatului Ghika, preturi Ansamblul Palatului Ghika, poze Ansamblul Palatului Ghika, localizare pe harta Ansamblul Palatului Ghika si alte detalii Ansamblul Palatului Ghika.

  • Locatie: Comanesti, Bacau, Romania

Palatul Ghika din Comanesti, judetul Bacau, este ridicat la final de secol XIX, fiind creatia lui Albert Galleron, un arhitect de exceptie care a proiectat si Ateneul din Bucuresti.

Pana in 1946, palatul a servit drept resedinta pentru familia Ghika, urmand sa primeasca alte functii, fiind destul de prost ingrijit, astfel incat a fost nevoie de lucrari serioase de restaurare.

In prezent, in interiorul sau puteti gasi Muzeul de Etnografie si Arta “Dimitrie N. Ghika”, care contine piese de mare insemnatate pentru traditia populara romana din zona Trorusului.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Comanesti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Ansamblul Palatului Ghika?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Exact ce spuneam mai devreme: retrocedari, probleme cu legea, dar timpul trece si exponatele care se deterioreaza nu mai pot fi readuse in starea initiala. Mergeti si vedeti cat se mai poate!

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.