Vizualizezi pagina obiectivului turistic Arboretul cu Chamaecyparis Lawsoniana din Sangeorgiu de Padure, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Sangeorgiu de Padure, Romania precum: adresa Arboretul cu Chamaecyparis Lawsoniana, cum ajung la Arboretul cu Chamaecyparis Lawsoniana, program Arboretul cu Chamaecyparis Lawsoniana, preturi Arboretul cu Chamaecyparis Lawsoniana, poze Arboretul cu Chamaecyparis Lawsoniana, localizare pe harta Arboretul cu Chamaecyparis Lawsoniana si alte detalii Arboretul cu Chamaecyparis Lawsoniana.

  • Locatie: Sangeorgiu de Padure, Mures, Romania

Arboretul de Chamaecyparis lawsoniana se afla in localitatea Sageorgiu de Mures, pe teritoriul administrativ al comunei Fantanele, satul Sangeorgiu de Padure.

Este o rezervatie naturala de interes national, tip forestier si se intinde pe o suprafata de 5,80 ha. Este o arie de interes stiintific pentru arborele „Chiparos de California” (Chameaecyparis lawsoniana) cu o varsta de peste 75 de ani, care vegeteaza in etajul fagetelor alaturi de fag si carpen.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Sangeorgiu de Padure, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Arboretul cu Chamaecyparis Lawsoniana?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Hotel Rex
Sighisoara, Mures

Vezi pagina unitatii de cazare Hotel Rex

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Sangeorgiu de Padure