Vizualizezi pagina obiectivului turistic Arcul lui Septimius Severus din Roma, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Roma, Italia precum: adresa Arcul lui Septimius Severus, cum ajung la Arcul lui Septimius Severus, program Arcul lui Septimius Severus, preturi Arcul lui Septimius Severus, poze Arcul lui Septimius Severus, localizare pe harta Arcul lui Septimius Severus si alte detalii Arcul lui Septimius Severus.

  • Locatie: Roma, Lazio, Italia

Arcul de triumf al lui Septimius Severus este situat in capatul vestic al Forului Roman din Roma, la baza colinei Capitolului. Arcul decorat cu statuile lui Septimius Severus, ale fiilor sai Caracalla si Geta, si o statuie a Victoriei, a fost ridicat in anul 203 d.Hr. pentru al slavi pe imparatul care repurtase o serie de victorii impotriva partilor.

Constructia ca atare cuprinde un arc central mare si doua mai mici in lateral. Pe frontonul fiecarei fatade sunt sapate inscriptii. Monumentul este incoronat de o quadriga de bronz, condusa de imparat si de fiii sai. Platforma superioara este accesabila pe o scara. Patru coloane corintice delimiteaza cele trei arce, decorand fatada si sporind monumentalitatea constructiei.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Roma, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Arcul lui Septimius Severus?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.