Vizualizezi pagina obiectivului turistic Arcul Natural din Capri, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Capri, Italia precum: adresa Arcul Natural, cum ajung la Arcul Natural, program Arcul Natural, preturi Arcul Natural, poze Arcul Natural, localizare pe harta Arcul Natural si alte detalii Arcul Natural.

  • Locatie: Capri, Capri, Italia
  • Adresa: Capri

Arcul Natural din Capri, o sculptura in stanca extraordinara, este tot ceea ce ramane dintr-o cavitate profunda si incredibil de mare de origine subterana, cu origini inca din paleolitic, care a fost descoperita in urma unei alunecari de teren. Piatra a fost corodata continuu, lasand o sectiune a boltii, larga de 12 metri, suspendata la aproximativ 18 metri deasupra solului, care formeaza o punte naturala intre cei doi piloni de piatra. Arcul natural este ridicat deasupra marii si deschiderea sa semicirculara ofera rama de tablou perfecta pentru peisajul marii spectaculoase din departare.

Cum se ajunge la Arco Naturale – Pizzolungo: din Piazza Umberto I se merge pe Via Longano, Sopramonte si Matermania sau din Piazza Umberto I, pe strazile Le Botteghe, Croce si Matermania. Timp: 30 minute.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Capri, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Arcul Natural?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.