Vizualizezi pagina obiectivului turistic Arcul Pacii din Milano, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Milano, Italia precum: adresa Arcul Pacii, cum ajung la Arcul Pacii, program Arcul Pacii, preturi Arcul Pacii, poze Arcul Pacii, localizare pe harta Arcul Pacii si alte detalii Arcul Pacii.

  • Locatie: Milano, Lombardy, Italia

Arcul Pacii din Milano este un monument situat in centrul pietei Piazza Sempione. Parte din vechea Porta Sempione, monumentul este un arc de triumf care celebreaza victoriile Imparatului Napoleon Bonaparte. Edificiul a fost construit din marmura de Crevola, in perioada 1807-1833, dupa proiectul arhitectului Luigi Cagnola.

Arcul Pacii este un arc de triumf neoclasic, care are 25 m inaltime si 24 m latime, decorat cu o serie de basoreliefuri, statui si coloane corintice. Basoreliefurile si statuile sunt realizate dintr-o varietate de materiale: marmura, bronz, lemn si stuc. Multe dintre aceste decoratiuni, in special basoreliefurile, sunt dedicate unor evenimente importante din istoria Italiei si a Europei, cum ar fi Batalia de la Leipzig, fondarea Regatului Lombardo-Venetian sau Congresul de la Viena.

Alte decoratiuni au subiecte din mitologia clasica, cum ar fi Marte, Ceres, Minerva, Apollo si Victoria – Nike. Exista, de asemenea, un grup de statui, care sunt alegorii ale raurilor majore din nordul Italiei, ca Po, Adige si Ticino. Pe partile laterale ale Arcului Pacii din Milano exista doua cladiri dreptunghiulare minore, care au fost birourile vamale ale fostei statii de taxare a Portii Sempione.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Milano, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Arcul Pacii?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Victoriile lui Napoleon de pe campul de lupta au fost insemnate in piatra pentru ca amintirea lor sa dainuie in timp.Una dintre ele este Arcul Pacii din centrul Piazza Sempione.din Milano.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 5 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.