Vizualizezi pagina obiectivului turistic Arcul Victoriei din Madrid, Spania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Madrid, Spania precum: adresa Arcul Victoriei, cum ajung la Arcul Victoriei, program Arcul Victoriei, preturi Arcul Victoriei, poze Arcul Victoriei, localizare pe harta Arcul Victoriei si alte detalii Arcul Victoriei.

  • Locatie: Madrid, Spania

Arcul Victoriei din Madrid (Arco de Victoria in spaniola) este cunoscut popular ca Poarta Moncloa. Acesta este un arc de triumf construit intre anii 1950-1956 care are cateva similaritati cu Poarta Alcala. Arhitecti au fost Modesto Lopez Otero si Pascual Bravo Sanfeliu.

Arcul a fost construit pentru a comemora victoria lui Franco in Razboiul Civil Spaniol, in batalia Orasului Universitar. Arco de Victoria este situat la una din intrarile principale in Madrid (pe drumul spre A Coruna sau A6), in centrul Bulevardului Arco de Victoria, in districtul Moncloa-Aravaca.

Arcul are o inaltime de 40 de metri. Contine inscriptii in limba latina care amintesc de victoria si constructia noului Oras Universitar dupa conflictul armat care l-a distrus. In varful arcului se afla o sculptura verde a unui car de razboi condus de Minerva.

In spatele arcului se afla Monumentul Eroilor Cazuti in Madrid, proiectat in anul 1949 de catre arhitectul Manuel Herrero de Palacios, o cladire circulara acoperita de o cupola. Astazi este casa consiliului municipal al districtului Moncloa-Aravaca.

Adresa:

  • Avenida Arco de la Victoria, 28040, Madrid

Transport:

  • Metrou: statia Arguelles (M3, M4, M6)

Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Madrid, Spania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Arcul Victoriei?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

In centrul Bulevardului Arco de Victoria, in districtul Moncloa-Aravaca,se gaseste Arcul Victoriei din Madrid ,monument incununat de o cvadriga,comemoreaza victoria lui Franco in Razboiul Civil Spaniol.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 4 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.