Vizualizezi pagina obiectivului turistic Arhivele Statului din Rijeka, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Rijeka, Croatia precum: adresa Arhivele Statului, cum ajung la Arhivele Statului, program Arhivele Statului, preturi Arhivele Statului, poze Arhivele Statului, localizare pe harta Arhivele Statului si alte detalii Arhivele Statului.

  • Locatie: Rijeka, Primorsko-Goranska zupanija, Croatia

Arhivele Statului se afla in Parcul Vladimir Nazor, intr-o vila care a apartinut odata Marelui Duce Iosif, fratele lui Francisc Iosif I. Din cauza dezacordurilor cu fratele sau, imparatul, Marele Duce a fost fortat sa paraseasca Viena si sa se mute pe pamant maghiar. El a ales Rijeka si in anul 1892 a renovat resedinta sa dupa proiectul unui arhitect local, Raphael Culottio.

In timpul administratiei italiene a orasului, Arhivele au fost plasate in vila Marelui Duce Iosif. Aceste arhive au devenit nucleul de baza al Arhivelor Istorice de astazi, care detin documentele istorice ale orasului Rijeka si ale regiunii.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Rijeka, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Arhivele Statului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.