Vizualizezi pagina obiectivului turistic Arsenalul Republicii Maritime Amalfi din Amalfi, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Amalfi, Italia precum: adresa Arsenalul Republicii Maritime Amalfi, cum ajung la Arsenalul Republicii Maritime Amalfi, program Arsenalul Republicii Maritime Amalfi, preturi Arsenalul Republicii Maritime Amalfi, poze Arsenalul Republicii Maritime Amalfi, localizare pe harta Arsenalul Republicii Maritime Amalfi si alte detalii Arsenalul Republicii Maritime Amalfi.

  • Locatie: Amalfi, Coasta Amalfi, Italia

Situat la doar cativa pasi de plaja din Amalfi, Arsenalul este decorul perfect pentru un muzeu dedicat Republicii Maritime Amalfi, care odata a concurat cu Venetia, Pisa si Genova pentru suprematia si controlul rutelor comerciale din Marea Mediterana de vest, dar si de est, pana la Constantinopol.

Muzeul este impartit in doua coridoare paralele, acoperite cu bolti in cruce sprijinite pe coloane de piatra. In primul se afla expozitia despre istoria busolei iar in celalalt este Expozitia ‘Ducatul Amalfi Marinaro’.

In conformitate cu istoria si legendele din Amalfi, busola a fost dezvoltata pentru prima data pentru navigatia maritima de catre amalfitanul Flavio Gioia in anul 1302. O alta expozitie din muzeu este cea de numismatica.

O serie aparte este reprezentata de sculpturi antice romane si medievale, pergamente antice, codexuri si manuscrise, statui din tuf, portrete ale personajelor din ‘mitul Amalfi’, ilustratii cartografice entitate a Ducatului antic Amalfi. Expozitia de costume – costumele doamnelor, cavalerilor si marinarilor, episcopilor si ambasadorilor, ale ducelui si sotei sale – in designul original al lui Roberto Scielzo (1955), retraiesc farmecul uneia dintre cele mai extraordinare pagini ale istoriei italiene prezentata de muzeu.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Amalfi, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Arsenalul Republicii Maritime Amalfi?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

De la mijlocul secolului al 11-lea, centrul de construcții navale, case vamale, a fost Arsenale, astăzi singurul (parțial) șantier conservat naval medieval din sudul Italiei

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 2 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.