Vizualizezi pagina obiectivului turistic Atelierele Carlibaba din Carlibaba, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Carlibaba, Romania precum: adresa Atelierele Carlibaba, cum ajung la Atelierele Carlibaba, program Atelierele Carlibaba, preturi Atelierele Carlibaba, poze Atelierele Carlibaba, localizare pe harta Atelierele Carlibaba si alte detalii Atelierele Carlibaba.

  • Locatie: Carlibaba, Suceava, Romania

Atelierele Carlibaba se gasesc in localitatea Carlibaba din Suceava, localitate ascunsa undeva intre munti impaduriti, la granita cu Maramuresul.

Vizitand aceste ateliere, turistii pot afla cum traiau localnicii in vechime: procedeul de realizare a branzei – de la mulsul laptelui, procedeul de realizare a cheagului, dospire a casului si produsul final. De asemenea, pot invata cum se alege untul, cum se toarce lana cu fuiorul si furca, cum se tes covoarele, cum se sculpteaza in lemn si cum se fac bunditele.

Acces: Pentru a ajunge in aceasta localitate trebuie sa mergeti pe drumul E85 spre Vatra Dornei, dupa care urmariti indicatoarele care va indruma catre localitatea Ciocanesti.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Carlibaba, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Atelierele Carlibaba?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.