Vizualizezi pagina obiectivului turistic Atelierele de Ceramica Neagra de la Marginea din Radauti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Radauti, Romania precum: adresa Atelierele de Ceramica Neagra de la Marginea, cum ajung la Atelierele de Ceramica Neagra de la Marginea, program Atelierele de Ceramica Neagra de la Marginea, preturi Atelierele de Ceramica Neagra de la Marginea, poze Atelierele de Ceramica Neagra de la Marginea, localizare pe harta Atelierele de Ceramica Neagra de la Marginea si alte detalii Atelierele de Ceramica Neagra de la Marginea.

  • Locatie: Radauti, Suceava, Romania

La Marginea veti putea vizita atelierele de olarit din localitate. Mesterii de acolo au pastrat traditia, iar din lut fac oale de gatit si alte obiecte artizanale.

Puteti vedea cum din mainile lor ies lucruri minunate si unice, mai greu de gasit in magazinele din marile orase. Taina olaritului a fost transmisa din generatie in generatie si provine din urma cu aproximativ 500 de ani.

Sursa foto: thecircleofnature.wordpress.com


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Radauti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Atelierele de Ceramica Neagra de la Marginea?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.