Vizualizezi pagina obiectivului turistic Barajul Poiana Uzului Darmanesti din Darmanesti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Darmanesti, Romania precum: adresa Barajul Poiana Uzului Darmanesti, cum ajung la Barajul Poiana Uzului Darmanesti, program Barajul Poiana Uzului Darmanesti, preturi Barajul Poiana Uzului Darmanesti, poze Barajul Poiana Uzului Darmanesti, localizare pe harta Barajul Poiana Uzului Darmanesti si alte detalii Barajul Poiana Uzului Darmanesti.

  • Locatie: Darmanesti, Bacau, Romania

Barajul Poiana Uzului este un baraj antropic construit din contraforti de 80 m inaltime si cu un volum de apa de 90 mil. mc, al doilea de acest fel din Europa, fiind dat in exploatare in anul 1972.

Acest lac alimenteaza cu o apa deosebit de buna mai multe orase (Darmanesti, Comanesti, Targu Ocna, Moinesti, Onesti, Bacau) si mai multe comune din judetul Bacau.

Pe langa peisajele deosebite din zona lacului situat intre muntii Nemirei si muntii Ciucului, barajul este un loc preferat de pescarii sportivi din Darmanesti, din judetul Bacau si nu numai.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Darmanesti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Barajul Poiana Uzului Darmanesti?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.