Vizualizezi pagina obiectivului turistic Basilica Maicii Domnului Celor Sapte Suferinte din Pescara, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Pescara, Italia precum: adresa Basilica Maicii Domnului Celor Sapte Suferinte, cum ajung la Basilica Maicii Domnului Celor Sapte Suferinte, program Basilica Maicii Domnului Celor Sapte Suferinte, preturi Basilica Maicii Domnului Celor Sapte Suferinte, poze Basilica Maicii Domnului Celor Sapte Suferinte, localizare pe harta Basilica Maicii Domnului Celor Sapte Suferinte si alte detalii Basilica Maicii Domnului Celor Sapte Suferinte.

  • Locatie: Pescara, Abruzzo, Italia

Basilica Maicii Domnului Celor Sapte Suferinte din Pescara este o biserica de rit romano catolic, situata in centrul istoric, artistic si cultural al orasului. Sanctuarul Fecioarei celor sapte suferinte dateaza din prima jumatate a secolului al 17-lea. Lacasul de cult, o capela, a fost ridicat in anul 1655 pe un deal, pe locul unde s-a aratat unor pastori Fecioara Maria cu inima strapunsa de sapte sabii, intr-o pictura pe piatra. In anul 1948, Ordinul Minor al Capuccinior a ridicat aici o Basilica. Cladirea actuala este rezultatul lucrarilor de reconstructie de la sfarsitul secolului al 18-lea si inceputul secolului urmator, in stil neo-clasic.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Pescara, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Basilica Maicii Domnului Celor Sapte Suferinte?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.