Vizualizezi pagina obiectivului turistic Bazarul Arasta din Istanbul, Turcia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Istanbul, Turcia precum: adresa Bazarul Arasta, cum ajung la Bazarul Arasta, program Bazarul Arasta, preturi Bazarul Arasta, poze Bazarul Arasta, localizare pe harta Bazarul Arasta si alte detalii Bazarul Arasta.

  • Locatie: Istanbul, Turcia

Bazarul Arasta sau Bazarul Sipahi este situat in spatele Moscheei Albastre, pe partea de miazanoapte a strazii Torun. Majoritatea produselor comercializate in bazar, in magazine, situate de o parte si de alta a strazii, sunt realizate artizanal (manual): produse din sticla, produse din ceramica, gresie de Iznik, covoare, carpete tesute in kilim, textile si confectii, tapiserii, bijuterii, decoratiuni interioare, marochinarie, incaltaminte.

Pe locul unde este situat bazarul se afla ruinele Marelui Palat Bizantin, marturie stand mozaicurile descoperite aici. Complexul ‘Bazarul Arasta’ incepe cu doua magazine patrate imediat in spatele Moscheei Albastre, dupa care se coboara cateva scari pe strada Torun, care constituie axa pietei cu sute de magazine, care se desfasoara in lungul aliniamentului Moscheei Albastre si care se termina in partea dinspre Muzeul Mozaicurilor cu restaurante cu terase, cafenele, ceainarii si chioscuri cu bauturi
racoritoare naturale. Bazarul are vecinatati celebre: Palatul Topkapi, Catedrala Sfanta Sofia, Muzeul Mozaicurilor, Piata Hipodrom.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Istanbul, Turcia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Bazarul Arasta?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.