Vizualizezi pagina obiectivului turistic Belvedere del Tuono din Capri, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Capri, Italia precum: adresa Belvedere del Tuono, cum ajung la Belvedere del Tuono, program Belvedere del Tuono, preturi Belvedere del Tuono, poze Belvedere del Tuono, localizare pe harta Belvedere del Tuono si alte detalii Belvedere del Tuono.

  • Locatie: Capri, Italia

Belvedere del Tuono este o terasa cu vedere spectaculoasa la Marea Tireniana si farul din Punta Carena, de pe Insula Capri, aproape de Anacapri, pe varful de vest a insulei. Aici se ajunge pe Via La Migliera din Piazza della Pace, Anacapri drum care se desfasoara pe o distanta de aproximativ 2 km printre podgorii si terenuri agricole. La sfarsitul drumului se ajunge la Belvedere del Tuono.

Pe partea stanga, pe o carare ascunsa de vegetatie se ajunge la un al doilea punct de belvedere, dominat de o cruce de fier, care permite sa fie admirate stancile Faraglioni. Marea pare a fi o intindere infinita si de-a lungul crestei Monte Solaro va crea un joc fascinant cu stanci, roci si vegetatie sporadice. In plus, pe langa cruce aici exista o statuie a Madonnei.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Capri, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Belvedere del Tuono?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Capri