Vizualizezi pagina obiectivului turistic Belvedere Mortella din Minori, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Minori, Italia precum: adresa Belvedere Mortella, cum ajung la Belvedere Mortella, program Belvedere Mortella, preturi Belvedere Mortella, poze Belvedere Mortella, localizare pe harta Belvedere Mortella si alte detalii Belvedere Mortella.

  • Locatie: Minori, Coasta Amalfi, Italia

Belvedere Mortella este o piateta cu vedere spre Minori, cu Bazilica S. Trofimena in prim-plan cu turnul sau clopotnita prin care trece promenada care ajunge la Minori. De aici Coasta Amalfi apare in toata splendoarea ei, mai sus de ea se vede Ravello, muntii Scala si Agerola, in timp ce mai jos se confrunta cu Atrani si Amalfi.

Satul Torre si viziunea sa uluitoare asupra orasului Minori cu traseul care trece intai prin piazzeta “Belvedere Mortella”, de unde se vede marea si intreaga coasta, apoi se ajunge la biserica San Michele Arcangelo in Torre si in cele din urma, incheind cu coborarea panoramica in Maiori.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Minori, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Belvedere Mortella?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.