Vizualizezi pagina obiectivului turistic Beraria Hofbräuhaus din Munchen, Germania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Munchen, Germania precum: adresa Beraria Hofbräuhaus, cum ajung la Beraria Hofbräuhaus, program Beraria Hofbräuhaus, preturi Beraria Hofbräuhaus, poze Beraria Hofbräuhaus, localizare pe harta Beraria Hofbräuhaus si alte detalii Beraria Hofbräuhaus.

  • Locatie: Munchen, Bavaria, Germania
  • Adresa: Am Platzl 9
  • Transport - tramvai: Kammerspiele
  • Transport - tren: Marienplatz
  • Transport - metrou: Marienplatz
  • Program: 9am-11.30pm

Beraria Hofbräuhaus din Munchen, situat in Platzl, este una dintre cele mai cunoscute institutii ale orasului, precum si cea mai renumita berarie din intreaga lume. Pe la sfarsitul secolului al 16-lea, Ducele Wilhelm V. a poruncit construirea acestei berarii pentru ca cei de la curtea Wittelsbachs sa nu mai fie nevoiti a importa bere din Saxonia de Jos; astfel, berea Hofbräu incepea sa fie produsa pe plan local.

Astazi, cea mai faimoasa berarie din Munchen atrage turisti si de-ai locului, in aceeasi masura, la o gustarica si o halba de un litru. ‘Palatul berii’ a devenit un restaurant cu nenumarate intrari si sali de servire. Pivnita de la parter, unde se facea berea pe vremuri, este atractia principala din Hofbräuhaus – ‘miezul petrecerii’.

Tot aici regasim si o atmosfera mai curioasa, sa zicem, de taverna, unde in fiecare seara sunt spectacole live ale trupelor locale. La etajul al doilea se gaseste Bräustüberl, spatiu rezervat celor care cauta un aer mai boem, mai pretentios. Le fel de bine se poate merge in gradina, unde iti face cu ochiul o halba de bere la umbra castanilor.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Munchen, Germania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Beraria Hofbräuhaus?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.