Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biblioteca Universitara din Rijeka, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Rijeka, Croatia precum: adresa Biblioteca Universitara, cum ajung la Biblioteca Universitara, program Biblioteca Universitara, preturi Biblioteca Universitara, poze Biblioteca Universitara, localizare pe harta Biblioteca Universitara si alte detalii Biblioteca Universitara.

  • Locatie: Rijeka, Primorsko-Goranska zupanija, Croatia
  • Adresa: Dolac 1, Centru

Biblioteca Universitatii din Rijeka a fost infiintata in anul 1979. Primul etaj al Bibliotecii gazduieste o expozitie permanenta de scris glagolitic, oferind vederii dezvoltarea vechiului alfabet glagolitic. Sunt expuse inscriptii pe piatra Baska Tabula, copii ale manuscriselor juridice si ecleziastice, carti tiparite in script glagolitic in Denison si Rijeka, precum si carti bisericesti care erau inca in uz in secolul 20. Patrimoniul bibliotecii cuprinde Colectia ‘Fluminesia’, o colectie de carti rare (21 de incunabule), Colectia ‘Adriatica’, o colectie de grafica si o colectie de discuri de gramofon. Biblioteca Universitatii din Rijeka detine mai mult de 300.000 de volume de carti, 53.000 de reviste si 14.000 de ziare.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Rijeka, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biblioteca Universitara?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.