Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Arhanghelul Mihail din Conca dei Marini, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Conca dei Marini, Italia precum: adresa Biserica Arhanghelul Mihail, cum ajung la Biserica Arhanghelul Mihail, program Biserica Arhanghelul Mihail, preturi Biserica Arhanghelul Mihail, poze Biserica Arhanghelul Mihail, localizare pe harta Biserica Arhanghelul Mihail si alte detalii Biserica Arhanghelul Mihail.

  • Locatie: Conca dei Marini, Coasta Amalfi, Italia

Biserica Arhanghelul Mihail din Conca dei Marini este construita pe fundatiile unei biserici mai vechi din anul 1208. Biserica este construita cu o singura nava, care se incheie cu o absida plata.

Presbiteriumul este impartit in doua parti de balustrade de marmura, in timp ce pe partile laterale ale primului golf exista doua capele laterale decorate cu picturi de artisti napolitani. Pe partea din stanga se afla capela dedicata Fecioarei Rozariului si Fecioarei de la Grace si pe cealalta parte capela dedicata Santa Liberata si Sf. Francisc de Paola. Altarul mare a fost donat in secolul al XVIII-lea de catre familia Purple, proprietari de nave. Masa mare a altarului este opera lui Marco Pino de la Siena, un mare artist, care a avut o mare faima in regiunea Campania.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Conca dei Marini, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Arhanghelul Mihail?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Conca dei Marini