Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Cetate din Bunesti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Bunesti, Romania precum: adresa Biserica Cetate, cum ajung la Biserica Cetate, program Biserica Cetate, preturi Biserica Cetate, poze Biserica Cetate, localizare pe harta Biserica Cetate si alte detalii Biserica Cetate.

  • Locatie: Bunesti, Brasov, Romania

Biserica-cetate din comuna Bunesti (germana: Bodendorf) din comitatul Tarnava Mare, judetul Brasov a fost fortificata print-un simplu zid de aparare circular, prevazut cu mai multe bastioane.

Biserica a fost construita in secolul XIV si fortificata la inceputul secolul XVI. Aceasta este o bazilica in stilul de tranzitie de la romanic la gotic. Altarul este realizat din lemn, in stil clasicist sau neoclasic, dateaza din anul 1805 si este acoperit cu picturi murale in vopsea tempera, deasupra caruia este construita orga in stil rococo. In interiorul bisericii se pastreaza mobile din secolul XVII – galerii si balcoane.

Cea mai veche parte a bisericii o reprezinta un cor cu o sacristie construita in jurul anului 1400 si care era parte a basilicii gotice timpurii. Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Bunesti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Cetate?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.