Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica de Lemn a Manastirii Buna Vestire din Cormaia din Beclean, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Beclean, Romania precum: adresa Biserica de Lemn a Manastirii Buna Vestire din Cormaia, cum ajung la Biserica de Lemn a Manastirii Buna Vestire din Cormaia, program Biserica de Lemn a Manastirii Buna Vestire din Cormaia, preturi Biserica de Lemn a Manastirii Buna Vestire din Cormaia, poze Biserica de Lemn a Manastirii Buna Vestire din Cormaia, localizare pe harta Biserica de Lemn a Manastirii Buna Vestire din Cormaia si alte detalii Biserica de Lemn a Manastirii Buna Vestire din Cormaia.

  • Locatie: Beclean, Bistrita-Nasaud, Romania

Biserica de lemn a manastirii Buna Vestire din Cormaia se afla in localitatea Cormaia, judetul Bistrita Nasaud.

A fost ridicata ca manastire in anul 1751 in Valea Marului fiind stramutata de-a lungul anilor de cateva ori. Ultima mutare s-a facut in anul 2003 in incinta Manastirii Ortodoxe Romane Buna Vestire.

Planul este compus din pronaos si naos de forme dreptunghiulare si absida altarului decrosata cu trei laturi. Are trei deschideri la altar.

Biserica nu detine pictura murala insa iconostasul constituie o piesa deosebit de valoroasa. Se presupune ca pictura a fost realizata de catre cunoscutul pictor pe icoane Tudor Zugrav, numele acestuia gasindu-se pe cateva icoane imparatesti.Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Beclean, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica de Lemn a Manastirii Buna Vestire din Cormaia?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.