Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica de Lemn din Bujoreni din Videle, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Videle, Romania precum: adresa Biserica de Lemn din Bujoreni, cum ajung la Biserica de Lemn din Bujoreni, program Biserica de Lemn din Bujoreni, preturi Biserica de Lemn din Bujoreni, poze Biserica de Lemn din Bujoreni, localizare pe harta Biserica de Lemn din Bujoreni si alte detalii Biserica de Lemn din Bujoreni.

  • Locatie: Videle, Teleorman, Romania

Biserica de lemn situata in comuna Bujoreni, judetul Teleorman dateaza din anul 1711. A fost adusa in anul 1859 dintr-un sat de munte, fiind incarcata in douasprezece care trase de boi.

Restaurata si resfintita in 2007, este amplasata astazi in cimitirul vechi din localitate, fiind utilizata ca lacas de cult. Pastreaza elemente originale, dintre acestea cel mai important fiind pisania de la intrare, cea care arata vremea la care a fost construita.

Biserica poarta hramul “Sfanta Cuvioasa Paraschiva” si reprezinta un monument istoric de prima categorie, inscris in Lista monumentelor istorice nationale.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Videle, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica de Lemn din Bujoreni?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.