Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica de Lemn Sf Arhangheli din Dobricu Lapusului din Targu Lapus, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Targu Lapus, Romania precum: adresa Biserica de Lemn Sf Arhangheli din Dobricu Lapusului, cum ajung la Biserica de Lemn Sf Arhangheli din Dobricu Lapusului, program Biserica de Lemn Sf Arhangheli din Dobricu Lapusului, preturi Biserica de Lemn Sf Arhangheli din Dobricu Lapusului, poze Biserica de Lemn Sf Arhangheli din Dobricu Lapusului, localizare pe harta Biserica de Lemn Sf Arhangheli din Dobricu Lapusului si alte detalii Biserica de Lemn Sf Arhangheli din Dobricu Lapusului.

  • Locatie: Targu Lapus, Maramures, Romania

Biserica de lemn „Sfintii Arhangheli” din satul Dobricu Lapusului, judetul Maramures, a fost declarata monument istoric.

Lacasul de cult a fost construit in anul 1740.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Targu Lapus, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica de Lemn Sf Arhangheli din Dobricu Lapusului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.