Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Domneasca Sfantul Gheorghe din Pitesti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Pitesti, Romania precum: adresa Biserica Domneasca Sfantul Gheorghe, cum ajung la Biserica Domneasca Sfantul Gheorghe, program Biserica Domneasca Sfantul Gheorghe, preturi Biserica Domneasca Sfantul Gheorghe, poze Biserica Domneasca Sfantul Gheorghe, localizare pe harta Biserica Domneasca Sfantul Gheorghe si alte detalii Biserica Domneasca Sfantul Gheorghe.

  • Locatie: Pitesti, Arges, Romania

Biserica Domneasca Sfantul Gheorghe din Pitesti se afla in Piata Vasile Milea din Pitesti, judetul Arges si reprezinta singurul edificiu ramas din vechile curti domnesti de la Pitesti.

Biserica a fost inaltata la sfarsitul secolului al XVI-lea, refacuta apoi de Matei Basarab si finalizata, in anul 1656, de catre voievodul Constantin Serban si sotia sa, Doamna Balasa.

Biserica Domneasca Sfantul Gheorghe este cea mai veche biserica din Tara Romaneasca la care pridvorul este suprainaltat printr-un foisor, pe coloane din caramida, constituind clopotnita.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Pitesti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Domneasca Sfantul Gheorghe?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.