Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Duminica Tuturor Sfintilor de pe Valea Almasului din Garcina, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Garcina, Romania precum: adresa Biserica Duminica Tuturor Sfintilor de pe Valea Almasului, cum ajung la Biserica Duminica Tuturor Sfintilor de pe Valea Almasului, program Biserica Duminica Tuturor Sfintilor de pe Valea Almasului, preturi Biserica Duminica Tuturor Sfintilor de pe Valea Almasului, poze Biserica Duminica Tuturor Sfintilor de pe Valea Almasului, localizare pe harta Biserica Duminica Tuturor Sfintilor de pe Valea Almasului si alte detalii Biserica Duminica Tuturor Sfintilor de pe Valea Almasului.

  • Locatie: Garcina, Neamt, Romania

Biserica ce are hramul Duminica Tuturor Sfintilor se afla pe Valea Almasului, la nord de comuna Garcina, judetul Neamt.

Drumul de acces catre biserica se poate parcurge plecand din Piatra Neamt pe DN 15C spre Targul Neamt si intrand pe o ramificatie a drumului principal DC 146, spre Valea Almasului.

Locasul Sfant a fost construit in jurul anului 1821, a avut parte de adaugiri in anul 1851 si a fost restaurat in perioada 1992 – 1994.

In prezent, biserica face parte din Complexul Manastiresc Almas si este unul dintre monumentele istorice din judetul Neamt.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Garcina, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Duminica Tuturor Sfintilor de pe Valea Almasului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.