Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Fortificata din Iacobeni din Agnita, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Agnita, Romania precum: adresa Biserica Fortificata din Iacobeni, cum ajung la Biserica Fortificata din Iacobeni, program Biserica Fortificata din Iacobeni, preturi Biserica Fortificata din Iacobeni, poze Biserica Fortificata din Iacobeni, localizare pe harta Biserica Fortificata din Iacobeni si alte detalii Biserica Fortificata din Iacobeni.

  • Locatie: Agnita, Sibiu, Romania

Biserica evanghelica fortificata din Iacobeni, judetul Sibiu, a fost construita in secolul XIV, ansamblul bisericii fiind format din biserica, incinta fortificata, turn si un turn de poarta. este monument istoric

Biserica-sala gotica ar fi fost construita pe locul uneia mai vechi, distruse de invazia tatarilor. Nava si corul au fost fortificate cu un etaj de aparare cu un parapet inalt de 2 metri cu metereze, sprijinit pe arcuri de aparare, care se desfasoara intre cei 18 contraforti ce inconjoara biserica.

Aria este inconjurata de ziduri cu un traseu neregulat, a caror greutate se sprijina pe contraforti, pe partea abrupta a dealului.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Agnita, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Fortificata din Iacobeni?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.