Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Fortificata Evanghelica din Beia din Homorod, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Homorod, Romania precum: adresa Biserica Fortificata Evanghelica din Beia, cum ajung la Biserica Fortificata Evanghelica din Beia, program Biserica Fortificata Evanghelica din Beia, preturi Biserica Fortificata Evanghelica din Beia, poze Biserica Fortificata Evanghelica din Beia, localizare pe harta Biserica Fortificata Evanghelica din Beia si alte detalii Biserica Fortificata Evanghelica din Beia.

  • Locatie: Homorod, Brasov, Romania

Biserica fortificata evenghelica din Beia, judetul Brasov a fost ridicata in secolul XV si imbina elementele in stil gotic (altarul), cu cele in stilul barocului rural al pictorilor din zona Rupea.

Unicitatea constructiei este data de o serie de elemente artistice regionale pe care biserica le pastreaza si care tradeaza influenta germana, slovaca, dar si cea polona.

Biserica din Beia a fost fortificata in anii 1493 si 1504-1506, cand a fost suprainaltata cu un turn de straja si a fost inconjurata de o incinta cu 3 turnuri.

Din vremurile de la inceput se pastreaza altarul poliptic.

Hramul bisericii este Sfinta Ursula.Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Homorod, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Fortificata Evanghelica din Beia?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.