Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Fortificata Pelisor din Barghis, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Barghis, Romania precum: adresa Biserica Fortificata Pelisor, cum ajung la Biserica Fortificata Pelisor, program Biserica Fortificata Pelisor, preturi Biserica Fortificata Pelisor, poze Biserica Fortificata Pelisor, localizare pe harta Biserica Fortificata Pelisor si alte detalii Biserica Fortificata Pelisor.

  • Locatie: Barghis, Sibiu, Romania

Biserica fortificata Pelisor, judetul Sibiu dateaza din secolul al XV lea si a fost construita ca o biserica sala, fara turn de vest, cu un cor format dintr-o singura travee patrata si portaluri pe laturile de vest si sud.

Incinta are doua turnuri in colturile de nord-vest si sud-vest si un turn – clopotnita de poarta pe latura sudica. La parterul turnului exista o intrare in bolta prevazuta cu o hersa si la ultimul nivel o galerie de paianta pe console de lemn.

O a doua incinta ingusta pe latura de vest a fost ridicata in secolul al XVII, cu o inaltime a zidurilor de 10 metri, drum de straja si alternativ musarabii si ambrazuri.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Barghis, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Fortificata Pelisor?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.