Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Hulubesti din Calugareni, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Calugareni, Romania precum: adresa Biserica Hulubesti, cum ajung la Biserica Hulubesti, program Biserica Hulubesti, preturi Biserica Hulubesti, poze Biserica Hulubesti, localizare pe harta Biserica Hulubesti si alte detalii Biserica Hulubesti.

  • Locatie: Calugareni, Giurgiu, Romania

Biserica Hulubesti este situata in localitatea Hulubestii de Jos din comuna Calugareni, pe un deal numit Beci si este asezata intr-un cimitir satesc.

Lucrarile de constructie a lacasului de cult au fost realizate din fondurile satenilor, fiind demarate in anul 1877. Din cauza unui conflict ce s-a iscat intre sateni, unul dintre acestia a fost ucis, astfel lucrarile au fost sistate pentru 2 ani, pana cand proprietarul comunei, impreuna cu sotia sa, au luat pe cont propriu construirea bisericii, cu conditia ca fiecare locuitor al comunei sa-i secere cate un pogon de grau.

Constructia a fost terminata in anul 1880, in acelasi an fiind si sfintita, primind hramurile “Sfantul Ierarh Nicolae”, “Sfantul Alexandru” si “Sfantul Mucenic Emanoil”.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Calugareni, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Hulubesti?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.